Velg en side

Markedsføring er en fulltidsjobb.

Du har en allerede.

Vi hjelper små og mellomstore nettbutikk å realisere store ambisjoner.

Ingen kan alt, og derfor trenger vi alle litt hjelp en gang i blant.

Noen ganger trenger vi mye hjelp, andre ganger bare litt. Det kan være vi trenger hjelp til flere ting, eller bare én spesifikk ting. Hjelp til alt eller bare én enkelt ting. Det kan være vi trenger hjelpen over tid, eller bare for en tidsbegrenset periode.

Derfor så er vi her for å hjelpe deg med det du trenger, når du trenger det, slik at du kan nå ambisjonene og realisere drømmene du har for nettbutikken din.

Vi hjelper deg med…

Markedsplan

En god markedsplan som hjelper deg å spare tid og penger, og å få mer gjort. Det er kartet og kompasset som hjelper deg å finne den beste og raskeste veien til målet.

Google Ads

Uten klar og tydelig skilting finner ikke nye kunder veien til butikken din. Vi sørger for at de som leter etter produktene du tilbyr finner frem til din butikk.

Sosiale Medier

Skap økt engasjement på nett. Når vi tar hånd planlegging, produksjon og publisering på dine sosale medier kan du bruke tiden din på det du kan best.

E-postmarkedsføring

Når kundene først har funnet veien til nettbutikken din, gjør det enkelt for dem å finne veien tilbake. Minn dem på at du eksiterer og bygg varige kunderelasjoner.

Har du spørsmål?

Kontakt oss for en hyggelig prat så finner vi ut om og eventuelt hva vi kan hjelpe deg med slik at du kan du nå dine mål.

Profilbilde av Klaus Wiik

Klaus Wiik

Gründer

Telefon: +47 900 50 111

E-post: klaus@x3marketing.no

LinkedIn

Kontakt meg gjerne direkte på telefon eller e-post, eller bruk kontaktskjemaet nedenfor så tar vi en prat om hva og hvordan vi kan hjelpe deg å skape suksess med din nettbutikk.